Solisevan ja Pirkan Opiston ryhmät alkavat Ideaparkissa viikolla 5!

Solisevan ja Pirkan opiston ryhmät
alkavat Ideaparkissa viikolla 5!

Elokuussa 2019 Ideaparkissa aloittaneen Solisevan psykologian ja kasvatuksen alaan liittyvät ryhmät ovat saaneet hyvää palautetta. Ryhmässä ”yhteinen oppiminen ja jakaminen vahvistaa”. Osallistuminen ”antaa näkökulmia ja ideoita, miten omassa elämässä voi tehdä toisin”. Yhteiskunnallisena yrityksenä Soliseva haluaa, että ryhmiin osallistuminen on jatkossa mahdollista yhä useammalle. Siksi Soliseva ja Pirkan opisto aloittavat yhteistyön, ja järjestävät Ideaparkissa neljä kaikille avointa kurssiryhmää keväällä 2020. Pirkan opisto järjestää kansalaisopisto-opetusta Nokialla, Pirkkalassa, Lempäälässä ja Vesilahdessa.

Muksuoppia kasvattajile maanantaisin klo 18.00-19.30
Kurssilla opit ratkaisukeskeistä ajattelua sekä Muksuopin soveltamista erilaisissa kasvatustilanteissa.

Aikuinen-lapsi (6-10v) -tunnetaitoryhmä tiistaisin klo 17.00-18.30
Ryhmässä lapsi ja aikuinen tutustuvat yhdessä tunteisiin ja niiden ilmaisuun. Ryhmässä on paljon luovia ja toiminnallisia harjoituksia.

Ihmissuhteet toimiviksi mentalisaation perustein tiistaisin 19.00-20.30
Kurssilla vahvistat oman itsen ja toisen ymmärtämisen taitoja. Samalla opit perustietoa mentalisaatiosta erilaisissa vuorovaikutustilanteissa.

Voimaa luonnosta ja taiteista – ryhmä läheisille keskiviikkoisin 18.00-19.30
Ryhmä tarjoaa tietoa erilaisista riippuvuuksista ja läheisen roolista sairastuneen rinnalla. Ryhmä on luottamuksellinen ja vertaistuellinen. Voimavaroja vahvistetaan luonto- ja taidelähtöisesti.

Kurssipaikkana toimii Solisevan kakkoskerroksen rauhallinen Mielen hyvinvoinnin taukopaikka, jossa voidaan mahdollisesti jatkossa järjestää muutakin opistotoimintaa. Kevään 2020 ryhmien osallistumismaksut ovat 36-50 euroa. Myös työantajalta tai omalta kotikunnalta voi kysyä tukea osallistumiskustannuksiin. Ryhmien ohjaajilla on vahva alan osaaminen ja opettajankoulutus. Ryhmiin ilmoittaudutaan Pirkan opiston kautta p. 03 5652 2500 tai netissä.

Tervetuloa oppimaan uusia taitoja, luottamuksellisesti pienryhmissä!

Lisätietoa:
info@soliseva.fi
www.facebook.com/soliseva.fi

www.pirkanopisto.fi