KidZONE avasi Suomen ensimmäisen myymälänsä Ideaparkiin!

Suomen ensimmäinen KidZONE-myymälä avattiin Ideaparkiin: kaikkea lapsille saman katon alta!

Ideaparkiin avattu KidZONE on Suomen ensimmäinen yhden pysähdyksen ostospaikka odottaville perheille ja lapsiperheille, joissa on alle 12-vuotiaita lapsia. Myymälä avasi ovensa Tasauspäiville, mutta juhlii virallisia avajaisiaan 5. lokakuuta.

”KidZONE on täysin uudenlainen toimija, joka myy lastentuotteita aina leluista merkkivaatteisiin ja vauvantarvikkeisiin. Myymälä tarjoaa saman katon alla laajan valikoiman laatumerkkien tuotteita 0–12-vuotiaille lapsille. Haluamme, että vanhemmat voivat tehdä ostoksia helposti! Olemme varmoja, että myymälämme ansiosta vanhempien ei tarvitse enää ravata liikkeestä toiseen, vaan he voivat nauttia miellyttävästä ja sujuvasta ostoskokemuksesta”, sanoo Kotryna Oy:n maajohtaja Tomas Jackunas.

”Olemme etsineet Ideaparkiin vahvaa toimijaa, joka tarjoaisi laajan valikoiman tuotteita ja brändejä perheille ja lapsille. KidZONE tulee täyttämään nämä kriteerit ja avaa nyt Ideaparkiin Suomen ensimmäisen myymälänsä. Se tarjoaa laajan valikoiman suomalaisia, skandinaavisia ja kansainvälisiä brändejä. KidZONEn avaus vahvistaa entisestään Ideaparkin asemaa lapsiperheiden parhaana kohteena. Valikoimamme lapsiperheille on nyt erittäin hyvä”, iloitsee Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola. ”Noin 1700-neliöisestä myymälästä tulee löytymään kaikki tuotteet A:sta Ö:hön aina vauvan odotusajasta, vauvan hoitoon ja lapsen kouluikään asti, leluja tietenkään unohtamatta. Erityisesti iloisia olemme myös siitä, että saamme tarjontaamme jälleen erilaisia lasten tarvikkeita, kuten vaunuja ja turvaistuimia. Niitä on kysytty paljon”, hän jatkaa.

Mikä on KidZONE?

KidZONE-myymälä on pinta-alaltaan 1 700 m2, ja lähes puolet tilasta on varattu leluille. Jokaisella lelukategorialla, kuten vauvojen leluilla, nukeilla, rakennuspalikoilla, autoilla, toimintahahmoilla, luovilla peleillä, lautapeleillä, pehmoleluilla ja ulkoleluilla (vuodenajasta riippuen). Lapset ovat tervetulleita kokeilemaan leluja ja valitsemaan mieleisensä. Saatavilla ovat uusimmat lelusarjat, kuten Hape, Bakugan, Turtles, Lego, Playmobil, Beyblade, Rastar, Bruder, Bburago, Maisto, Owleez, Rainbocorns, Candylocks, Barbie, Sparkle Girlz, Play-Doh, FurReals ja monia muita.

Vaatepuolella toimii kolme shop-in-shop-brändimyymälää, NEXT, Mothercare ja Coccodrillo, joiden valikoimista löytyy vaatteita eri tilaisuuksiin aina vauvoista 12-vuotiaille. Kausivaatteiden valikoimassa ovat edustettuina myös Lassien, Reiman ja Huppan kaltaiset brändit. Lisäksi vaateosastolta löytyy useita asuste- ja jalkinebrändejä, kuten Viking, Superfit, Emu, Nike, Sorel, Biomecanics, Primigi, Lassie ja Demar.

Vauvamaailmassa on tarjolla laaja valikoima suurikokoisia tuotteita, kuten lastenvaunuja, rattaita, turvaistuimia, syöttötuoleja ja kantoreppuja, sekä syöttö-, uni- ja kylpytarvikkeita, päivittäisiä hoitotuotteita ja turvallisuutta ja oppimista tukevia tuotteita. Odottavat perheet löytävät raskausajan tuotteita ja kaiken tarvitsemansa lapsen syntymään valmistautumiseksi. Valikoimassa on edustettuina suuri joukko tunnettuja kansainvälisiä brändejä, kuten Stokke, Britax, Bugaboo, Noordi, Anex, Baby Jogger, Joie, Valco Baby, Cybex, Maxi-Cosi, Recaro, Axkid, Kinderkraft ja monia muita. Asiakkaita palvelee ammattitaitoinen henkilökunta, joka auttaa ymmärtämään eri tuotteiden ominaisuuksia ja hyötyjä sekä tekemään sopivia päätöksiä.

KidZONE tarjoaa asiakkailleen paitsi laajan valikoiman tuotteita myös viihtyisän tunnelman. Modernia, valoisaa ja avaraa tilaa elävöittävät leluosaston iloiset värit, jolloin lopputulos on sekä rentouttava että leikkisä. Myymälässä asiakkaat saavat ammattilaisten neuvoja ennen kaikkea vauvatuotteiden valintaan ja voivat tilata mieleisensä suurikokoiset tuotteet kuvastosta. Asiakkaiden käytettävissä ovat myös hoitohuone ja sovitushuoneet levähdysnurkkauksia unohtamatta.

”Valikoimamme kasvaa yhdessä lasten kanssa, minkä vuoksi haluamme luoda asiakkaisiimme pitkäaikaiset suhteet tarjoamalla heille mahdollisuuden liittyä KidZONE-kanta-asiakasohjelmaamme. Kanta-asiakkaat palkitaan erityisellä 15 prosentin alennuksella leluista heidän lastensa syntymäpäivänä sekä 15 prosentin alennuksella ensimmäisestä vauvatuotepakkauksesta. Lisäksi meillä on kuukausittain erikoistarjouksia eri tuoteryhmistä. Olemme varmoja, että KidZONEsta tulee suosittu ostoskohde, joka tuo vanhemmille helpotusta arkeen ja lapsille suurta iloa”, Kotryna Oy:n maajohtaja Tomas Jackunas kiteyttää.

Tutustu tarkemmin www.kidzone.fi.