Jussi Piha pistää parasta peliin yhdessä Ideaparkin kanssa!

Jussi Piha pistää parasta peliin yhdessä Ideaparkin kanssa!

Salibandyn 2018 maailmanmestari Jussi Piha on startannut Parasta peliin -hankkeen, jossa Ideapark on mukana aivan alkumetreistä asti.

”Sain kunnian olla mukana voittamassa maailmanmestaruuden Prahassa joulukuussa 2018 ja nyt on aika jatkaa matkaa kohti uutta päämäärää. Haluan olla edustamassa Suomea salibandyn MM-kisoissa myös Helsingissä vuonna 2020. Kisajoukkueeseen pääseminen vaatii valtavan työmäärän. Olen tehnyt jo suuria muutoksia arjessani, jotta voin panostaa täysillä tähän projektiin ja päästä unelmiini. Lisäksi haluan jakaa omia kokemuksiani ja oppejani nuorille tulevaisuuden pelureille uuden mentorointiohjelmani avulla. Olen itse saanut paljon vinkkejä ja oppeja kokeneemmilta pelaajilta matkani varrella, nyt on minun aikani antaa nuorille jotakin!”, Jussi Piha kertoo.

Näistä lähtökohdista syntyi Parasta peliin -hanke, jossa Ideapark on mukana. Hanke tarjoaa yrityksille uniikin sponsorointiyhteistyön huippu-urheilijan kanssa sekä mahdollistaa Jussi Pihan toimimisen mentorina hänen Unelmatiimi-mentorointiohjelmassaan 13-18-vuotiaille salibandypelaajille. Projektin avulla hän pyrkii toteuttamaan suurimpia unelmiaan urheilun parissa.

Hankkeen etenemistä niin urheilun kuin koko Pihan perheen näkökulmasta tullaan seuraamaan Ideapark NYT -lehdessä ja Ideaparkin somessa. Jussi Piha muun muassa kävi jo testaamassa Ideaparkin Rinkiä aivan tuoreeltaan. Video on nähtävissä alla. ”Tulen jakamaan matkani rehellisesti onnistumisineen ja pettymyksineen”, lupaa Piha.

Jussi kävi myös SUN Radiolla kertomassa hankkeesta. Tallenteen voit kuunnella tästä.

Ja onpa hän ehtinyt myös vetämään treenit säbäjunnuille Ideapark Sportissakin:

Jussi tukee myös Hopen Anna mahdollisuus -kampanjaa 1.-18.8.2019:

Pistä seuraten myös:
www.parastapeliin.fi
#parastapeliin

***

1.8.2019

Parasta peliin -projekti etenee!

Parasta Peliin -projekti lähti vauhdilla käyntiin kesäkuussa ja sain paljon palautetta ja yhteydenottoja. Projektin kautta tulen näyttämään matkaani ja arkeani kohti suurta unelmaani vuoden 2020 Helsingin MM-kisoja. Kesän harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja odotan innolla tulevan sarjakauden alkua. Projektissa mukana olevat kumppanit, kuten Ideapark, ovat mahdollistamassa matkaani. Lisäksi kumppanit mahdollistavat minun toimimisen mentorina Unelmatiimissa.

Unelmatiimiin voi hakea kaikki 00-06-syntyneet pelaajat sekä tytöt että pojat. Rekry avattiin heinäkuussa ja hakemuksia on tullut hienosti. Hakemuksen voi laittaa vielä 18.8. asti projektin verkkosivujen kautta osoitteessa www.parastapeliin.fi. Lisäksi minua voi tulla tapaamaan 16.-17.8 Ideaparkiin, jossa on tuolloin paljon salibandyyn liittyvää tapahtumaa. Tulen valitsemaan Unelmatiimiin kuusi nuorta, joille tulen antamaan vinkkiä ja tukea ensi kauden aikana. Odotan todella paljon, että pääsen toimimaan nuorten kanssa ja tiedän jo nyt, että meillä tulee olemaan todella hauska ensi kausi.

– Jussi Piha –

***

16.9.2019

Unelmatiimin juniorit on valittu ja omakin kausi lähestyy

Unelmatiimiin sai hakea mukaan kaikki motivoituneet 06-00 -syntyneet salibandypelaajat. Sain yli 100 hakemusta nuorilta ja valintojen tekeminen oli todella vaikeaa. Hakemusten määrä ja niiden sisältö yllättivät positiivisesti. Moni koki Unelmatiimiin pääsemisen oman kehityksen kannalta todella tärkeäksi ja tarinat nuorten kokemuksista olivat mahtavia. Unelmatiimin valinnat on nyt tehty ja mukaan valikoitui kolme tyttöä sekä kolme poikaa. Tulen toimimaan Unelmatiimin mentorina ja antamaan nuorille vinkkejä koko seuraavan kauden ajan. Odotan jo innolla ensimmäistä tapaamistamme syyskuun lopulla Ideaparkissa. Pääsemme tuolloin ensimmäistä kertaa kokoontumaan yhdessä ja aloittamaan yhteisen matkan.

Oma kesäkauteni treenien osalta on takana ja se sujui hyvin. Kesällä on treenaamisen lisäksi tärkeää päästä irti sopivalla tavalla salibandystä ja tehdä asioita, joita ei kauden aikana pysty tekemään. Parasta Peliin -projektini myötä minulla on ollut nyt enemmän aikaa mm. perheelle. Lisäksi olen työstänyt projektiani eteenpäin ja panostanut vieläkin enemmän treenaamiseen.

Salibandyliiga alkaa syyskuun lopulla, ja on mukava päästä pelaamaan taas sarjapisteistä. Syksyn ja alkavan kauden myötä pääsen kunnolla käsiksi uuteen arkeen, joka pyörii pitkälti perheen, salibandyn, Unelmatiimin sekä Parasta Peliin -projektin ympärillä.

– Jussi Piha –